Fasadmåling

En snygg exteriör kan göra stor skillnad! Men målning av fasad är så mycket mer än så, det är bland annat ett sätt att hålla byggnaden frisk. Vill du få hjälp med fasadmålning som utförs av skickliga målare med erfarenhet? Då har du hittat rätt. Vi på Rockneby Måleri är experter på fasadmålning i Kalmar med omnejd och vi utför fasadmålning på alla sorters exteriörer. Läs mer om vad vi erbjuder kring utvändig målning nedan.

Läs mer om fasadmålning

Är det dags att fasaden får sig ett lyft?

Kontakta oss

Fasadmålning, Stora Rör

Vi har målat fasader sedan 1999

MER ÄN BARA EN FIN EXTERIÖR

Är det dags att måla om? Om färgen har börjat flagna, om det bara behövs snyggas till eller kanske ändra färg på huset helt - då kan vi på Rockneby Måleri hjälpa dig med din fasad. Vi är din lokala målerifirma i Kalmar som hjälper dig med fasadmålning. Vi vet att fasadmålning handlar om mer än att bara ha en fin exteriör. Det handlar framförallt om att skydda och hålla byggnaden frisk.

Oavsett om byggnaden är av trä, puts eller betong så behöver man se över målningen med jämna mellanrum för att fasaden ska kunna stå emot väder, temperaturväxlingar och annat som sliter på huset.

VÄLJ OSS OM DU SKA MÅLA OM HUSET ELLER KONTORSBYGGNADEN!

Vi tar oss an både små och stora uppdrag och utför de flesta typer av utvändig målning. Vi är din lokala målerifirma i Kalmar som hjälper dig med fasadmålning av hög kvalitet. Så hör av dig till oss om vi kan hjälpa dig med bland annat nybyggnadsmåleri, underhållsmåleri eller reparationsmåleri.

Hör av dig till oss info@rocknebymaleri.se.

Vanliga frågor om fasadmålning

Skicka en offertförfrågan