FÖNSTERRENOVERING OCH MÅLNING

Genom att kontinuerligt ta hand om sina fönster kan man förlänga livslängden på dem. Då slipper man köpa nya fönster, vilket kan bli väldigt dyrt. Fönsterrenovering är helt enkelt bra både för huset och för plånboken!

LÄS MER OM FÖNSTERRENOVERING OCH MÅLNING

VILL DU ATT VI SKA BLÅSA NYTT LIV I DINA FÖNSTER?

KONTAKTA OSS

Fönstermålning, Kalmar

Målning och renovering av fönster

GE GAMLA FÖNSTER NYTT LIV!

Fönster är husets ögon, och ett lyft kan göra stor skillnad på helhetsintrycket. Just fönstren utsätts för stora påfrestningar från väder vilket leder till att fukt tränger in i träet och färgen börjar flagna. Därför är det viktigt att måla om ofta för ju längre man dröjer mellan gångerna desto mer arbete och kostnad blir det att reparera. Se därför över dina fönster med jämna mellanrum, gärna varje år - speciellt om de är extra utsatta för sol, vind eller fukt.

Ett spännande kulörval på fönster eller ett originellt färglyft kan göra mycket för husets karaktär. På Rockneby Måleri har vi erfarenhet av att måla fönster. Vi hjälper till att förlänga livslängden samtidigt som vi ger fönstren ett upplyft med ny härlig färg!

Vänta inte med att låta fönster på ditt hus eller företagsbyggnad bli ommålade, hör av dig till oss så hjälper vi dig!

VI RENOVERAR DINA FÖNSTER

Om dina fönster börjar bli slitna är det många gånger en bra idé att fönsterrenovera istället för att köpa nya. Både kitt och färg kan släppa på grund av slitningar från väder. Tätningslisterna kanske har tappat funktionen och är för gamla, trots att fönstret i sig är utav bra kvalitet - då kan det vara dags att renovera!

Vi på Rockneby Måleri hjälper till med allt från byte av trälister och kittning till målning samt behandling och impregnering för en längre livslängd. Vi är experter på fönsterrenoveringar och fönster av alla slag renoveras med varsam hand.

Hör av dig så hittar vi den bästa lösningen för dina fönster.

Hör av dig till oss info@rocknebymaleri.se.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN