FÖNSTERRENOVERING OCH FÖNSTERMÅLNING

Genom att kontinuerligt ta hand om sina fönster kan man förlänga livslängden på dem. Vi på Rockneby Måleri är experter på fönstermålning och fönsterrenovering i Kalmar med omnejd. Vi hjälper dig att förlänga livslängden på dina fönster och ge dem ett nytt utseende.

LÄS MER OM FÖNSTERRENOVERING OCH MÅLNING

VILL DU ATT VI SKA BLÅSA NYTT LIV I DINA FÖNSTER?

KONTAKTA OSS

Fönsterrenovering, Kalmar

Målning och renovering av fönster

GE GAMLA FÖNSTER NYTT LIV!

Fönster är husets ögon, och ett lyft kan göra stor skillnad på helhetsintrycket. Men fönster utsätts också för stora påfrestningar från väder och vind, vilket kan leda till att färgen börjar flagna och träet skadas. Därför är det viktigt att måla om fönstren regelbundet. Ju längre man väntar, desto mer arbete och kostnad blir det att reparera. Se därför över dina fönster med jämna mellanrum, gärna varje år - speciellt om de är extra utsatta för sol, vind eller fukt.

Ett spännande kulörval på fönster eller ett originellt färglyft kan göra mycket för husets karaktär. På Rockneby Måleri har vi erfarenhet av att måla och renovera fönster. Vi använder högkvalitativa material och tekniker för att ge dina fönster ett långt och vackert liv.

Låt oss hjälpa till att hitta den bästa lösningen för dina fönster, kontakta oss på info@rocknebymaleri.se.

VI RENOVERAR DINA FÖNSTER

Om dina fönster börjar bli slitna är det många gånger en bra idé att fönsterrenovera istället för att köpa nya. Både kitt och färg kan släppa på grund av slitningar från väder. Tätningslisterna kanske har tappat funktionen och är för gamla, trots att fönstret i sig är utav bra kvalitet - då kan det vara dags att renovera!

Vi är din lokala målerifirma i Kalmar med expertis inom fönsterrenovering som hanterar fönster av alla slag med varsam hand. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom fönstermålning och fönsterrenovering, bland annat:

  • Ommålning av fönster
  • Renovering av fönster
  • Byte av kitt och tätningslister
  • Byte av fönsterlister
  • Impregnering av fönster

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN