TAPETSERING

En ny tapet är ett perfekt sätt att förstärka eller ändra på känslan i ett rum och att skapa en trivsam omgivning. Vi på Rockneby hjälper dig med hela projektet, från rådgivning till snabb och snygg tapetuppsättning och ett bra resultat. Vi sitter på kunskap och kompetens som hjälper dina idéer att förverkligas!

LÄS MER OM TAPETSERING

Vill du sätta ny prägel på rummet med en tapet?

KONTAKTA OSS

Tapetsering, Kalmar

Tapetsering

ETT ENKELT SÄTT ATT FÖRÄNDRA

Vill du sätta ny prägel på rummet? Att ändra tapet är ett enkelt sätt att förändra och ge rummet en helt ny känsla. När det kommer till tapeter finns det många olika stilar, färger och mönster att välja mellan. Dessutom kan både färg och mönster ge rummet olika uttryck, och beroende på vilket rum du vill ha tapeten i bör man ha vissa saker i åtanke.

Oavsett vilka uttryck eller känslor du vill framhäva på din arbetsplats eller hem har vi lösningen för dig, och våra rådgivare hjälper dig självklart hela vägen med handledning om du behöver det!

VI FIXAR DINA NYA TAPETER

Vi hjälper till med tapetsering men även allt runt omkring som spackling och slipning. Om tapeten behöver mönsterpassas eller du hellre vill ha fondtapeter med väggmålning på vissa partier är det självklart inga problem för våra erfarna tapetserare. Nya tapeter snabbt, enkelt och med perfekt resultat med Rockneby Måleri.

Hör av dig till oss info@rocknebymaleri.se.

Vanliga frågor om tapetsering

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN