Jobba hos oss

Måleri kalmar, Måleri nybro, målare kalmar, målare nybro.

Skicka in en ansökan!

Vi söker service- och entreprenadmålare!

Vi är en målerifirma i Kalmar med omnejd, som erbjuder våra kunder tjänster inom fasadmålning, inomhusmålning, tapetsering och fönsterrenovering för olika typer av byggnader - allt från bostäder till offentliga byggnader, affärslokaler och industrifastigheter.

Just nu söker vi en eller flera service- och entreprenadmålare med dokumenterad erfarenhet och positiv attityd som kan stärka vårt team i Kalmar. Du kommer jobba med många olika slags måleriuppdrag i Kalmarregionen och du behöver flera års yrkeserfarenhet och/eller relevant utbildning samt B-körkort.

Eftersom arbetsrollen innehåller mycket kundkontakt är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer. Du ska vara stolt över ditt yrke och ditt hantverk, och ha förmågan att leverera arbete av högsta kvalitet som du själv och våra kunder kommer att vara nöjda med.

Är du noggrann, flexibel och stolt över ditt yrke som målare och hantverkare? Då ska du skicka in din ansökan till oss. Lägg gärna till ditt CV och eventuella referenser som kan stärka dina möjligheter.

Skicka in din ansökan i formuläret nedan.

Skicka in din ansökan här!